SDF operationer

SDF operationer
Folk i verden, kig på Rojava! - Mayday, mayday.. hjælp Kobane og Rojava https://drive.google.com/file/d/0B4hjJTbOj_agbld1bmJXTlB1U3c/view

Blog-arkiv

Most read posts

mandag den 3. marts 2014

General Charles De Gaulle : 
”Hvad der end sker så må flammen fra den franske modstandsbevægelse ikke blive slukket.” 
London den 18. juni 1940, 19:00 (GMT). 
De ledere, som i mange år har stået i spidsen for den franske hær, har dannet en regering.  Denne regering, som hævder, at vores hærstyrker er blevet besejret, har taget kontakt til fjenden med henblik på at stoppe kampene.   Det er sandt, at vi blev og at vi er overvældet af fjendens mekaniserede land- og luftstyrker.  Langt langt mere end deres antal, så var det tyskernes tanks, fly og taktik, som forårsagede vores tilbagetrækning.  Det var tyskernes tanks, fly og taktik, der overraskede vores ledere så meget, at dette bragte dem dertil, hvor vi står i dag.

Men er det sidste ord blevet sagt?  Er alt håb væk? Er nederlaget endeligt? Nej!    

Billede:

Tro mig – jeg som taler til jer med fuldt kendskab til de faktiske forhold – og som siger til jer, at intet er tabt for Frankrig. De selvsamme midler, som overvandt os, kan én dag bringe os sejren.   For Frankrig er ikke alene! Hun er ikke alene! Hun er ikke alene! Hun har et mægtigt imperium i ryggen.  Hun kan stå sammen med det Britiske Imperium, der har magten til søs, og fortsætte kampen sammen med det. Hun kan – ligesom England – uden begrænsninger udnytte De Forende Staters enorme industri.  
Denne krig er ikke begrænset til vores eget lands ulykkelige territorium. Denne krig er ikke afgjort med slaget om Frankrig. Dette er en verdensomspændende krig. Alle fejltagelserne, alle forsinkelserne og alle lidelserne ændrer ikke ved det faktum, at der findes i verden alle de nødvendige midler til én dag at knuse vores fjender. Besejret i dag af mekaniske kræfter, men i fremtiden vil vi blive i stand til at besejre ved overlegne mekaniske kræfter. Verdens skæbne afhænger af det.
Jeg, general de Gaulle, som for tiden opholder sig i London, inviterer de franske officerer og soldater, der opholder sig på britisk territorium eller som måtte ankomme hertil med eller uden deres våben, jeg ............

Læs det hele i : 


https://drive.google.com/file/d/0B4hjJTbOj_agVXh4WG0tM0hzbGc/edit?usp=sharing



Ingen kommentarer:

Send en kommentar