SDF operationer

SDF operationer
Folk i verden, kig på Rojava! - Mayday, mayday.. hjælp Kobane og Rojava https://drive.google.com/file/d/0B4hjJTbOj_agbld1bmJXTlB1U3c/view

Blog-arkiv

Most read posts

torsdag den 30. august 2012

En kamphund er et vilddyr og bør totalforbydes


En kamphund er et vilddyr og bør totalforbydes.

En kamphund er  - og bliver - et vilddyr og som sådan bør de afskaffes gennem et totalforbud. Mange hunde kan i et større eller mindre omfang siges at være farlige, men noget af det værste ved kamphundene er deres modbydelige tendens til at angribe og lemlæste mindre og forsvarsløse skabninger, både andre dyr mens også (små) børn, således som det skete for nylig med en treårig pige i Horsens. Jeg anerkender gerne at der findes et antal kamphundejere, som er yderst samvittighedsfulde i forhold til alle de forpligtigelser, der følger med ejerskab af en kamphund. Deres hunde vil ikke forårsage særlig mange problemer og endnu færre bid i flæsket på danske borgere, men jeg frygter at disse entusiastiske og dygtige kamphundejere altid vil udgøre et mindretal og derfor er vi simpelthen nødt til at indføre et totalforbud mod kamphunde for at beskytte folk og fæ mod de forfærdelige lemlæstelser som kamphundebid – særligt i ansigtet på et barn – kan medføre. Det er trods alt ikke en  lovfæstet menneskerettighed - indskrevet i Grundloven -, at enhver mand eller kvinde har ret til at eje sin egen  kamphund, ej heller stod det skrevet på Dannebrog da det faldt ned fra himlen ovre i Estland, det må snarere være en menneskerettighed at kunne gå på spadseretur i den kommunale park uden at skulle frygte for at blive skambidt.
 Jeg vil derfor opfordre Justitsministeren og Folketinget til at stramme op på den nuværende lovgivning og snarligt indføre et totalforbud mod alle kamphunde for derved at beskytte os mod deres hærgen.


Vilddyr : dyr der af naturen er vildt (og aggressivt) – f.eks. rovdyr.


Den 10. august 2012
Heine Strømdahl  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar