SDF operationer

SDF operationer
Folk i verden, kig på Rojava! - Mayday, mayday.. hjælp Kobane og Rojava https://drive.google.com/file/d/0B4hjJTbOj_agbld1bmJXTlB1U3c/view

Blog-arkiv

Most read posts

tirsdag den 4. april 2017

Mange antivirusprogrammer har problemer med ransomware - Computer - Digitalt - Livsstil

Mange antivirusprogrammer har problemer med ransomware - Computer - Digitalt - Livsstil 



"Blandt de mange former for ransomware, som Mikkel William Nielsen ser, er der særligt én, som han opfatter som virkningsfuld:

- Vi handler alle sammen på nettet i dag, så det er ofte effektivt, når de skriver, de har forsøgt at levere en pakke uden held, siger han.
For offeret tror ofte, at der er noget at hente eller vinde i de mails, som angriber computeren. En gave, en ny iPhone eller en pakke, man havde glemt var på vej, er nemlig gode til at få os til at kaste den kritiske sans over bord og klikke på filer - også selv om de hedder noget underligt.
- De vil gerne have dig til at reagere hurtigt og ikke læse for meget efter, om det vedhæftede er en zip-fil, eller om linket er til en underlig hjemmeside, forklarer Mikkel William Nielsen.
Han understreger, at selv de seks antivirusprogrammer, der modstod ransomware-testen, ikke er en garanti. Virus udvikler sig konstant, og der er mange andre former for angreb.
/ritzau/FOKUS"

Ingen kommentarer:

Send en kommentar