SDF operationer

SDF operationer
Folk i verden, kig på Rojava! - Mayday, mayday.. hjælp Kobane og Rojava https://drive.google.com/file/d/0B4hjJTbOj_agbld1bmJXTlB1U3c/view

Blog-arkiv

Most read posts

torsdag den 13. oktober 2016

Hoppeborgs-firma leverer kampfly og millitærkøretøjer til det russiske militær - International

"det russiske forsvar har investeret i oppustelige våben, som skal fjerne fokus fra rigtige våben i en krigssituation.

De oppustelige køretøjer og kampfly fremstår virkelige på afstande helt ned til 300 meter, og de kan poppe op og forsvinde i løbet af få minutter. Det gør det muligt at placere de kunstige køretøjer og kampfly i strategiske positioner for at narre fjenden til at rette deres ammunition mod de oppustelige våben frem for mod de virkelige............. Rusbal har siden 2010 haft 80 medarbejdere ansat til at lave oppustelige våben til den russiske hær. Tidligere har hæren også benyttet sig af kunstige køretøjer lavet af gummi, og som også skulle pustes op af luft.
De nye oppustelige våben er dog væsentligt lettere end dem af gummi, og så sikrer en konstant oppustning, som man kender det fra hoppeborge, at det oppustelige våben ikke falder sammen på trods af et hul i overfladen. Gummivåbnene faldt derimod sammen som en utæt luftmadras, hvis de blev ramt af et projektil. 
Rusbal's direktør, Aleksei A. Komarov forstår godt, hvorfor den moderne krigsteknologi skal suppleres af taktiske redskaber som de oppustelige.
»Hvis man studerer de store historiske slag, så vil man opdage, at det er de smarte, der vinder hver gang. Ingen vinder på ærlig vis,« siger Aleksei A. Komarov, der oprindeligt stiftede Rusbal i 1993 for at lave luftballoner og senere hen hoppeborge og altså oppustelige efterligninger af klassiske russiske kampfly, tanks og missilkøretøjer."
Kilde: Jyllands-Posten:

Hoppeborgs-firma leverer kampfly og millitærkøretøjer til det russiske militær - International

Ingen kommentarer:

Send en kommentar