SDF operationer

SDF operationer
Folk i verden, kig på Rojava! - Mayday, mayday.. hjælp Kobane og Rojava https://drive.google.com/file/d/0B4hjJTbOj_agbld1bmJXTlB1U3c/view

Blog-arkiv

Most read posts

torsdag den 16. juli 2015

Velkommen til Danmark, make yourself at home.




Velkommen til Danmark!
(Jeg forstår, at der fra visse politiske kredse arbejdes på en video med et budskab til flygtninge eller kommende flygtninge, som tænker på at søge mod Danmark. Budskabet er at "Danmark bliver ikke dit hjem" - eller noget i den stil ) Det kan vi gøre bedre. Til alle de flygtninge, som allerede er kommet hertil siger vi "Velkommen til Danmark".
Så jeg vil gerne komme med et lille pip og en opfordring om at vi ALLE - uanset etnisk, religiøs eller politisk baggrund, uanset om det er Heine, Jens, Ahmed, Nisrin, Fatima, Pia, Amina og andre - byder dem velkommen heroppe i det høje nord... "Velkommen til Danmark, make yourself at home".
Det er så let at skrive og ikke altid så let at udleve i praksis, må vi finde styrken til det.. Dog er der allerede masser af frivillige, som er i fuld gang og besøger flygtningelejre, arbejder ulønnet i lektiecafeer, tager del i diverse integrationsprojekter m.m. så der sker allerede en del når vi kigger på den (ulønnede og organiserede) side af ”integrationen” (plus naturligvis den lønnede og mere organiserede del, som eksempelvis denne ”sangintegration” http://nyhederne.tv2.dk/samfund/2015-06-01-her-laerer-flygtninge-at-tale-dansk-med-nik-og-jay ) .... det håber jeg folk generelt informerer sig selv om, og ikke kun lægger al deres opmærksomhed hos ballademagere og tyveknægte i Gellerup eller andre steder.
De kreative kan måske bruge af alle deres færdigheder til at lave lidt postyr med nogle finurlige ”Velkommen til Danmark” posteringer på deres Facebook, Twitter, Blogs osv.... Jeg siger postyr fordi der er ”så mange”, der straks har behov for at fortælle os, at vi ikke bare kan modtage ubegrænsede flygtningestrømme og vi ”risikerer” (der er frygten igen) at tiltrække flere.
Ja, kammerat, det ved vi da godt, er der mere du vil sige?”

http://denmark.dk/en/ - interessant side.



"Velkommen til Danmark, make yourself at home" 






 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar